LIVRARE GRATUITĂ ÎN BRAȘOV
OFERIM MONTAJ GRATUIT
EXECUTIE IN MAXIM 14-20 DE ZILE

Mobilă pe placul tau

Contactează-ne

Suntem o echipa tânăra care dorește să va ofere căminului dumneavoastră un ambient plăcut și elegant.

Telefon

0740 027 314
0268 582 159

Email

office@mobilierbrasov.ro

Program

L-V: 8am–6pm
S-D: Inchis

Adresa

Carpatilor Nr.60 (incinta METROM), Brasov

F.A.Q.

De ce MobilierBrasov.ro?

Societate cu experienta in domeniul productiei de mobilier din MDF si PAL melaminat, producem mobilier de serie pentru institutii publice si private cat si produse unicat pentru apartamente, vile, spatii de mici dimensiuni, farmacii, magazine, pensiuni si hoteluri. Astfel, producem pentru dumneavoastra orice tip de mobilier necesar pentru o casa sau o institutie.

Executați mobila la comandă?

Da, realizăm mobilă la comandă din MDF și PAL melaminat. Putem face orice tip de mobilier, pe toate dimensiunile, folosind orice tip de material sau culori.

Vreau mobila la comanda cum procedez?

Dacă sunteți interesat de mobilier la comandă, vă rugăm să ne contactați la office@mobilierbrasov.ro sau la 0740 027 314  pentru a stabili o întâlnire.

Echipa GRADIENT se va deplasa la imobilul dumneavoastră, va efectua măsurări și va realiza un proiect 3D al mobilierului dorit, împreună cu o oferta de preț. 

Primesc Garanție?

Oferim garanție de 2 ani clienților noștri (persoane fizice) pentru mobilierul realizat. Totodată, suntem deschiși sa realizăm modificări sau completări la mobilierul comandat la noi, dacă acestea vor apărea în timp.

În cât timp este gata mobilierul comandat?

Termenul de execuție, cu montaj și livrare, este aproximativ de 15, 20 de zile, calculat în funcție de complexitatea fiecărui proiect în parte și va fi menționat în oferta de preț pe care o vei primi de la noi.

Formular de contact